11a edició Berenar Literari Llibreria el Cucut

Llibreria El Cucut
11a edició Berenar Literari Llibreria el Cucut

11a edició Berenar Literari Llibreria el Cucut

Dijous, 28 de març, la llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí, celebra el seu tradicional Berenar Literari.
Més de 50 autors gaudiran d’una tarda molt especial.

Durant tota la tarda, la llibreria El Cucut s’omple de visitants de totes les edats que passegen entre llibres, tasten productes gastronòmics del territori i es fan dedicar les obres escollides entre els autors assistents. L’ambient que es genera és d’un Sant Jordi avançat, diferent, agradable i molt proper. La possibilitat de parlar amb els autors sense pressa és tota una experiència.

Els autors convidats han publicat novetat durant l’últim any i engloben tots els gèneres literaris, adreçats tant a infants com a adults.

Podeu consultar la llista dels autors assistents i de les seves obres disponibles en aquest enllaç.

El Berenar Literari no seria possible sense les empreses de gastronomia col·laboradores. Aquest any hi trobarem la D.O. Empordà oferint una selecció de vins de diferents cellers, la cervesa artesana Moska, la xocolata artesana Victoire Xocolats, la coca del Montgrí de la Fleca Can Francès i l’oli elaborat amb olives del Montgrí El Pedrigolet. No faltaran els tradicionals brunyols elaborats per la família de la llibreria.

La filosofia del Berenar Literari és reivindicar les llibreries com a punt de trobada natural entre els autors i els seus lectors. La consolidació d’aquest esdeveniment i la gran assistència de públic posen de manifest la certesa d’aquesta filosofia.

Us esperem a la gran festa de la lectura!

Experiència i innovació en la comunicació editorial