Torna Girem Full! Llibres contra el càncer

Torna Girem Full! Llibres contra el càncer
Torna Girem Full! Llibres contra el càncer

Torna Girem Full! Llibres contra el càncer

Girem Full! es una activitat solidària que té com objectiu de recaptar fons per a la recerca en immunoteràpia contra el càncer a través del foment de la lectura.

Les entitats que impulsen aquesta iniciativa son el Gremi de Llibreters de Catalunya, la Fundació Collserola i l’hospital Clínic Barcelona.

El repte d’enguany és arribar a les 1000 hores de recerca contra el càncer. Per cada llibre llegit, 10 minuts de recerca, i per cada sis llibres, una hora.

Girem Full! fomenta la lectura incentivant la participació comunitària i promocionant valors com la solidaritat, la col·laboració i el compromís amb la recerca científica.

La campanya del 2024 se celebrarà del 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, al 23 d’abril, Sant Jordi.

L’activitat és molt senzilla: del 21 de març al 23 d’abril pot participar tothom que ho vulgui. Només cal tenir el punt de llibre, s’ha d’escriure la ressenya al punt de llibre  i lliurar-lo a les llibreries participants (la relació de llibreries es trobarà al web Girem Full!) Les ressenyes també es podran enviar digitalment aquí. Els punts de llibre físics es faran arribar a l’Hospital Clínic, i sumats a les ressenyes digitals es convertiran en hores de recerca contra el càncer.

 

Experiència i innovació en la comunicació editorial